Η ROLCO διακρίνεται στα βραβεία Made in Greece

made in greeΑκόμα μία διάκριση καταγράφει η ROLCO,  η ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών, κερδίζοντας  στα βραβεία Made in Greece  τιμητικό βραβείο στην κατηγορία της Βιομηχανικής Αριστείας.

Η ROLCO έλαβε μέρος στα βραβεία Made in Greece, τα οποία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και στα οποία συμμετείχαν συνολικά 82 εταιρείες.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και η ROLCO απέσπασε τιμητική διάκριση στην κατηγορία της Βιομηχανικής Αριστείας  για την συμβολή της στην εγχώρια παραγωγική δραστηριότητα, τις βιομηχανικές της επενδύσεις σε  παραγωγικό εξοπλισμό και τις επενδύσεις  της σε έρευνα και ανάπτυξη.

Η ROLCO, μια οικογενειακή ελληνική εταιρεία με  παράδοση που γυρίζει πίσω πολλά χρόνια στα μέσα του 19ου αιώνα, συνεχίζει να εξελίσσεται  πιστή στις αρχές  και αξίες  των ιδρυτών της, με περιβαλλοντικά υπεύθυνη πολιτική  στα προϊόντα της, και με τιμιότητα και σεβασμό στους καταναλωτές, εργαζόμενους, και συνεργάτες της.

Η ROLCO  είναι σήμερα  και φιλοδοξεί να παραμείνει, η αδιαφιλονίκητα καλύτερη Ελληνική βιομηχανία προϊόντων ευρείας κατανάλωσης για την καθαριότητα του σπιτιού και την προσωπική περιποίηση, γιατί  συνεχίζει να επενδύει στην συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και των διαδικασιών παραγωγής τους, γιατί  προτεραιότητα της παραμένει η στήριξη των πελατών της από συνεχώς βελτιούμενες υπηρεσίες για καλύτερη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία.