Εμπειρία

Η εταιρεία μας, διαθέτοντας πολύχρονη πείρα και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και επιδιώκοντας πάντα μια στενή συνεργασία με τον πελάτη, είναι σε θέση να χειρισθεί κάθε θέμα που προκύπτει σε όλα τα στάδια ανάπτυξης ενός προϊόντος, από

  • την επιλογή σύνθεσης προϊόντος
  • την επιλογή συσκευασίας προϊόντος
  • τη σχεδίαση εικαστικού συσκευασίας
  • την βελτιστοποίηση κόστους, μέχρι και
  • την έκδοση άδειας κυκλοφορίας του προϊόντος

R&D

Επί 60 έτη, η ROLCO BIANIL ανταποκρίνεται δυναμικά στη γέννηση κάθε καταναλωτικής ανάγκης, παρέχοντας στους πελάτες της τα πιο προηγμένα και ποιοτικά προϊόντα. Για μας, η διαρκής μελέτη του κοινωνικού περιβάλλοντος, η διορατικότητα, η βαθιά γνώση της καταναλωτικής συμπεριφοράς και η σχολαστική επεξεργασία των προϊόντων μας, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες μας απόλυτη ικανοποίηση, αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία.

MARKETING

Η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των απορρυπαντικών και των σαπώνων, μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους πελάτες μας και να κατανοούμε καλυτερα από όλους κάθε τους ανάγκη. Το κύρος και η αξιοπιστία έχουν πλέον ταυτιστεί με το όνομα ROLCO BIANIL. Απόδειξη αυτού η ανάπτυξη μακροχρόνιων δεσμών συνεργασίας με μερικά από τα πιο ισχυρά ονόματα του χώρου.

CUSTOMER SERVICE

Φροντίζουμε οι πελάτες μας να έχουν το πιο ολοκληρωμένο και αποτελεσματικό πακέτο υπηρεσιών. Για το σκοπό αυτό, η ROLCO BIANIL διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη και παρέχει λύσεις σε κάθε ανάγκη.

ART STUDIO

Η έμπειρη και δημιουργική ομάδα του ατελιέ μας προτείνει, σχεδιάζει και υλοποιεί τι πιο πρωτότυπες ιδεές, με σκοπό την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.